Lelkes

Nem mondom, hogy nem hangzik el minden reggel az a mondat, hogy "Nem megyünk bölcsibe. Anya ne menjen dolgozni", de azért nincs gond a bölcsiben. Óvónénik szerint Domi jól érzi magát, már kezd kis főnök lenni, parancsolgat a többi gyereknek, szépen eszik/alszik, élvezi a foglalkozásokat. Igazából nem is érdemes rohanni érte, mert addig úgysem hajlandó hazajönni, amíg nem motorozott egy félórát a bölcsi udvarán. :) 

Eszik szépen, egyedül, mondván, ő már nagyfiú, őt nem kell etetni, mint a Robikát (aki 20 hónapos). :))

Válogatni azért szokott, mert valamelyik nap spenót volt ebédre, és csak a husit és krumplit ette meg, a "zöldet" nem. :)

Nagy eredmény, hogy tegnap már pisilt a wc-be is. :) Ma mondjuk nem, ma állítólag "elfogyott a pisi". :)))

Volt a héten két fejlesztő foglalkozás, Domi élvezte, rohant fel a tornaterembe. Tegnap állítólag nyűgösebb napjuk volt a gyerkőcöknek, Domi volt az egyetlen, aki nem sírt tornaórán, és hajlandó volt a hintázós feladatban is részt venni. Ennek is nagyon örülök, hogy lelkes és aktív.

Minden nap van egy kis rajzos/festegetős + zenés/éneklős foglalkozás is, úgyhogy minden pénteken egy kisebb "művészeti terméssel" jövünk haza. Aztán gitárest van, Domi beül a kis székébe, gitározik és énekel, most a Piros autó a kedvence, mert azt minden nap eléneklik ebéd előtt gitárral és minden gyerek szereti.

Úgyhogy kicsit megnyugodtam :) remélem ez hosszú távon is így lesz.