Jupííí!

Itt még nincs az utcában csatorna (oh yes Európai Unió...) de azért van jó oldala is a szippantós autónak. Merthogy ez újdonság volt Domi életében, jól megnézte és már tudja mit csinál az az autó. :)

No, ezt megpróbáltuk meglovagolni a szobatisztaságban, merthogy őnagysága tiltakozik a pelenkán kívüli bármilyen hadművelet ellen. Nem is erőltetem most, ennyi változás közepette, csak néha rákérdezünk, nincs -e kedve barátkozni a zöld trónnal. Persze hogy nincs. 

Bevetettem a szippantós autót. Ha nem a pelusba kaksizik meg pisil, hanem a bilibe, akkor nem a kukás autó viszi el a pisit meg a kakit, hanem a szippantós autó, miután beleöntjük a biliből a wc-be a termést. 

Úgy tűnik, hatásos, mert mostmár hajlandó trónolni, és miután megkérdezte, hogy "hogy kell a bilibe pisilni?" (na, ki tudja a helyes választ elmagyarázni neki? :) fogós kérdés, mi?) bele is pisil, ma már reggel és este is alkotott, majd közölte: ott a sárga pisi. 

Volt nagy örömködés, biztatás. Nemsoká muszáj lesz megint kihívni a szippantós autót, hogy azért látványos is legyen a háttérsztori. :)