Uh :)

Domikám egyik kedvenc szórakozása mostanában (majdnem sz*rakozást írtam :)), hogy ráül a bilire, ücsörög rajta, odaviszi magának a popsitörlőt és utána 10 mpként feláll, megtörli magát elöl-hátul és kidobja a popsitörlőt. Szépen elmagyarázza magának közben, hogy mit csinál (Domi megtörli a fütyijét és a popóját), miközben "elhasznál" (kidobál) egy fél csomag törlőt.

No persze minden különösebb eredmény felmutatása nélkül, tehát NEM pisil/kakil bele a bilibe. De azért nem akarom elvenni a kedvét, hátha egyszer mégis termel oda valamit.

Ma azzal szórakozott (na persze nem először), hogy megtörli az orrát és kidobja a zsepit. Miután kiborította az egész csomag zsepit a zacsiból. És persze a fél zacsit elhasználja. Mondtam neki, hogy sztem már nem fikuszos az orra, de közölte, hogy "Domika azt mondta, hogy megtörli zsepivel a fikuszos orrát és kidobja a kukába".

Jól van na :) Domika. Merthogy így hívja most magát. :)

Domika mostanában mindig parancsolgat. "Anya takarítson", "anya porszívózzon", "anya süssön palacsintát", stb. És persze addig mondja, amíg... :)

Domika mostanában erős érdeklődést mutat a nemek iránt. Azt már remekül tudja, hogy a fiúknak ...-je van, a lányoknak ...-ja van. És szeret kuksizni is. Nem korai ez még kicsit? A többit le sem írom, nem publikus (no azért rossz az aki rosszra gondol :)))