Apróságok

Megjegyzések hétfőn a bölcsiben: 1. Domi egész délelőtt Petra néni ölében ült és nem engedte őt dolgozni menni.... 2. Állandóan a plüss sárkányt mutogatta mindenkinek.... 3. Reggelire nem evett csak fél kalácsot, máskor másfelet szokott, aztán látták, hogy csokis a gyerek szája széle, ejnye, ez az apa :) ... (megj.: reggel Domi balhézott, és szaloncukorral kezdte a napot. Addig nem nagyon evett szaloncukrot, nem is érdekelte, aznap viszont mást nem is akart enni. Persze, egyet evett kaja előtt, egyet utána, csak bukta lett belőle, mert nem lett letörölve a szája körül... délután a bölcsiben még a kardigán zsebéből is egy szaloncukrot bányásztam ki... ez az aaaapa :) ... )

Megjegyzések kedden a bölcsiben: 1. Dominak nagyon tetszett a népitánc (most kezdte, első óra volt, persze nem a hagyományos népitánc, inkább mondókázás, éneklés és elsősorban mozgásfejlesztés), egész óra alatt vigyorgott mint a tejbetök., 2. Domi megint csajozott, Alíz a nagy kedvence, körülötte ténfereg (őt emlegeti itthon is) :) (Ja, és a gyerek táskájában ismét találtam szaloncukrot. Apaaa, apa :)...)

Megjegyzések szerdán a böcsiben: 1. voltak ma új népek bölcsi látogatóban, Domi válogatás nélkül mindenkinek dobálta a puszikat. 2. szülinap volt a bölcsiben, így torta is, Domi mint egy fakutya úgy röhögött és örült a tortának. Este kérdeztem, hogy kinek volt szülinapja, azt mondta, Alíznak. Holnap kíváncsiságból csekkolom :)