Szülinap

Ma elmentünk szülinapot ünnepelni, Domi apai nagyapjának az élettársa, Lotti volt az ünnepelt. Domikám egész jól bírta a dolgot, persze, hiszen állandóan foglalkoztak vele. Elsősorban apa, a Hugi és a nagyszülők. Domi figyelmének középpontjában a barométer állt, teljesen rá volt kattanva, tényleg műszaki érdeklődésű a gyerek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 De nagyon izgi volt apa nyakában ücsörögni, 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 és a Hugival a hűtőmágnest piszkálni, amit Lotti lánya, Eszti hozott ajándékba Lotti anyukájának (Eszti Dublinban dolgozik), amit Domikámnak sikerült még azelőtt "megszerelnie", mielőtt ajándékként átadásra került volna, úgyhogy gyorsan vissza kellett ragasztani rá a mágnest. :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az a bizonyos hűtőmágnes:

 

 

 

 

 

 

  

De hát mi lehet volna annál érdekesebb, mint a 2 CICCCA: Tóbiás, apa nagymamájának (vagyis Domi dédijének) a cicája volt, ő kint napozott a párkányon, szegénynek nem volt sok választása, mert be nem jöhetett, kint meg 5 örjöngő fenevad (Berti, Barnabás, Döme, Neptun és Archi) rohangált. Domikám kaja közben beszunyált apán, utána aludt vagy másfél órát, aztán mikor felébredt, rákattant Lotti cicájára, Tigrire, aki szépen besunyult valamelyik autónyitásnál. Tigrit eredetileg Tigrisnek hívtak, de miután szegény meg lett fosztva a kandúrságául szolgáló eszköztől, az "s" betűt is elvitte a cica a nevéből. Domi meg annyira ráizgult Tigrire, hogy állandóan odamászott megsimogatni. Így végre már nem csak messziről személhetett egy cicát, hanem meg is foghatta. Micsoda élmény!

Tóbiás a párkányon:

 

 

 

 

 

 

 

 A megsimogatott fenevad:

 

 

 

 

 

 

 

 Apa retro-ban: