Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak...

Sajnos vége van a nyárnak, nagy bánatomra. Így sokkal kevesebb időt tudunk majd kint tölteni a szabadban, a kertben. Ez több tekintetben is rossz: egyrészt Domi imád kint lenni a kertben, nézegetni a fákat, a  madarakat, az eget, tépkedni a virágokat, és főleg bámulni Bertit meg Barnabást. Nyáron nagyon sokat voltunk kint, mert semmi mással nem lehetett úgy lekötni Domi figyelmét, mint a kutyákkal. Jó, az is igaz, hogy nyáron meg gatyarohasztó meleg volt, úgyhogy csak többször rövid ideig és az árnyékban tudtunk kint lenni a hőség és a sugárzás miatt. De estefelé, mikor már elviselhető volt a meleg, sokszor sétáltunk egyet a környéken. Szerencsére ritkán esett az eső. Másrészt nekem is jó volt, hogy kint lehettünk, mert kint a kertben tologatva lehetett a legjobban alvásra bírni Domonkost. :-) Nem tudom, hogy ha jön a hideg meg az eső, ezt mivel tudom majd pótolni.

Szerencsére most így október elején is nagyon szép az idő, a héten 26-28 fok is van, tiszta nyár. Így még most is sokszor ki tudunk szabadulni a lakásból, bár most már az esték hűvösek és sajnos egyre hamarabb sötétedik.

Azért bízom benne, hogy még sokáig lesz ilyen szép időnk, és hosszú, meleg ősz lesz, mert nagyon szeretm az őszi tájat, a természet ilyenkor a legszebb.