Hétvégén ...

... sokat csavarogtunk. Szombaton jött a mama, bevásároltunk a herbaházban ezt-azt, Domi is becsempészett a kosárba ezt-azt. J Délután Mr. nem óhajtott aludni, úgyhogy kimentünk megnézni a mama házát (persze az autóban csak sikerült aludni egy órácskát), aztán meglátogattuk Domi keresztszüleit. Mire hazaértünk este, Domi jól elfáradt. 

Domi nem kicsit fűnyíró-mániás (=minden fűnyírót egy félóráig mozdulatlanul állva kell nézni és nem lehet elmozdulni. Közben megakad a lemez és folyamatosan ezt hallgatjuk: "ha kinő az új fű, elővesszük a nagy fűnyírót és levágjuk..." :))

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresztszülőknél az egész házat felfedeztük

 

 

 

 

 

 

 

 

Keresztapuval 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vasárnap az állatkertbe mentünk, sikerült még olyan időben, hogy nem volt nagy sor és parkolóhely is akadt. Gyönyörű idő volt, Domi sokat rohangált, játszóterezett, fagyi/perec/palacsinta stb. is lecsúszott. Anya – lévén béna, hogy babakocsi és kismotor nélkül vágott neki a napnak-, derékban lerobbant a nap végére, mert azért Őnagysága sokszor cipeltette magát, amikor elfáradt. És persze a bérelhető huzigálhatós kiskocsi elfogyott a másik bejáratnál (szó szerint verekedtek érte a birka népek)….

Dominak nagyon bejött az őrült fejjel fel-le rohangáló hiéna, alig lehetett elráncigálni onnan. Aztán az állatsimogatóban végigsimizte az összes kecskét és persze hol máshol esik el az ember gyereke az egész állatkertben, ha nem az állatsimogatóban, a kecskebogyóban. 3x… A kisgidák nagyon édik voltak, Domi jól megkergette szegénykéket. Meg a galambokat is, de mindegyiknél volt csalódás, hogy egyszercsak a galambok megunták a futóversenyt és elrepültek. J Domi jógázott egyet a japánkertben és részt vett egy kis szakmai oktatáson a tengeri állatmaradványok megismerésében (cápatojás, kiszáradt minicápa - brrr, kagylók, csigák, csillagok, stb.). Utána még a ligetben nyomott pár kört a játszótéri csúszdán, aztán megint elaludt az autóban, jó nagy szunyát nyomott otthon is. Összességében nagyon jól érezte magát, tetszett neki. Simogatta a kaktuszokat J a labirintust is végigjárta, és egy idő után minden madár (veréb, galamb, flamingó) csak „fucc” volt neki (a la strucc) J Biztos lesz majd repeta, de a bölcsivel is mennek majd nemsoká az állatkertbe.