Szegedi dédi

Ma – ahogyan az már hónapokkal ezelőtt le lett fixálva – Szegedre utaztunk, ugyanis ott lakik az apai nagymamám, akinek az volt a kívánsága, hogy végre láthassa a második dédunokáját, Domonkost, mivel ő már nem tud kimozdulni a lakásból. Azért most mentünk, mer tegnap volt a nagymamám 86. születésnapja, így hát összekötöttük a kellemeset a hasznossal. Elég későn sikerült elindulnunk, Domikám már az első sarkon bealudt és aludt egész úton, jó gyerek volt. Vittünk magunkkal Icuska finom sütijéből is.

Apukám Szegeden született, ott ismerték meg egymást anyukámmal az egyetemen, aztán ott házasodtak össze és éltek egy ideig, mielőtt Böszörménybe költöztek.

Domi jól érezte magát, nagyon kis vidám volt, aztán ebéd után apával aludtak egy órát, majd hazaindultunk. Hazafelé megint végigaludta az egész utat. Összességében jól sikerült kis nap volt és Domikám az „ismerd meg hazánkat” cím alatt futó túra egy újabb pontján, Szegeden is járt. És a dédnagymamjája kívánsága is teljesült, hogy láthatta Domonkost.