egy kis dombra lecsücsülünk...

Na jó, a "sétálunk-sétálunk" még csak a babakocsiban megy, de a csücsülés egyre jobban. A babakocsiban már ugye régóta fel-fel húzogatja magát Domi, sőt 1-2x fel is ült vagy csak felkönyökölt (ezt is ugye mindig csak Berti és Barni kedvéért), de most már szinte minden nap felül és ül a babakocsiban, nézelődik jobbra-balra, kifelé-lefelé. Látszik, hogy élvezi, hogy már nemcsak felfelé nézelődhet.

A földön és a pelenkázön, ha magam elé ültetem, már akkor is egész jól megmarad ülő helyzetben, bár erőltetni nem akarom, mert mindenhol azt írják, hogy nem szabad ültetni, ha még nem tud magától, mindennek eljön a maga ideje. Azt hiszem, Dominak lassan eljött ez az idő, de még egy kicsit kell erősödnie a gerincének, hogy teljesen egyenesen, stabilan tudja magát megtartani, egyedül.

Viszont ma már meglepődtem, hogy egész nap nem is volt hajlandó feküdni a babakocsiban, mindig felült és úgy maradt. Néha megszerelte a babakocsit, előre könyökölt, de a legmókásabb az volt, amikor a cumit úgy próbálta meg bekapni, hogy a cumitartót alátekerte a könyöklőnek és azon keresztül próbálkozott (persze nem sikerült, mert a cumitartó nem elég hosszú ehhez). :-)